TietojaKalmanhajuinen perheblogi, jossa kirjoituksiin otetaan vaikutteita kauhuklassikoista. Nämä ei ole tositarinoita, joten älä ota liian vakavasti kauhisteltuja tarinoita lastenhuoneesta.

Teksti ilmestyy vähintään kerran kuussa eli sapattina uuden kuun aikaan. Liity postituslistalle ja korppini kantaa uutiset luoksesi.

***

Pienestä tytöstä lähtien olen rakastanut kauhukertomuksia. Etenkin Edgar Allan Poe ja H.P. Lovecraft on vaikuttaneet mielikuvitukseeni. Aihepiireistä Dracula, suljetut huoneet ja psykologinen kauhu on minulle läheisempiä, kuin visva ja suolenpätkät. Tosin niistäkin saa halutessaan hyvän keitoksen aikaan. Kirjoja enemmän on elokuvat tullut tutuksi.Vaikka viime vuosina on niidenkin katselu vähentynyt sopii tyyliini enemmin Hammer Filmsin tarjonta, kuin uusimmat nuorisosaagat (ei, en ole Twilight -elokuvia katsonut).

Tämän blogin tarkoitus on yhdistää rakastamani genre perinteiseen perheblogiin. Pyrin pienissä tarinoissani käsittelemään lapsiperheen arkea eri aihepiirien ja vaihtuvien teemojen kautta. Tekstiä ymmärtääkseen ei tarvitse olla omia lapsia.

Toivon, että viihdyt tarinoiden parissa. Kirjoitusaiheita ja kommentteja otetaan vastaan.

Tekstejä jakaessasi toivon, että jätät kommenttikenttään tiedon, mihin suuntaan teksti on jaettu. Kiitos jo etukäteen.

***

Onko sinulla palautetta blogista, kommentoitavaa OT, yhteistyötoiveita, ylimääräisiä kutsuja spiritistisiin istuntoihin, ilmaislahjoja lähetettäväksi (kuten valkosipuliköynnöksiä tai hopealuoteja)?
Telepatiaa paremmin minut tavoittaa osoitteesta: horrormammablog@gmail.com.
Seurata voi myös Instagramin kautta: @horrormamma

1 kommentti: